Iris Malina

Iris | In Greek mythology, Iris (/ˈɨrɨs/; Ἶρις) is the personification of the rainbow and messenger of the gods. She is also known as one of the goddesses of the sea and the sky [...] She travels with the speed of wind from one end of the world to the other, and into the depths of the sea and the underworld. Malina | The slavic word for raspberry

En perfekt onsdag, alla kategorier

Kategori: Vardag

- 'Hur bra var din dag på en skala ett till tio?' undrade Kricko,
- '11,5 såklart!'

Det började med en liten sovmorgon och en helt okej föreläsning i beräkningsvetenskap (populärt benämnt Bervet), sen for jag hem på lunchen och bestämde mig för att skippa envariabelföreläsningen på eftermiddagen och istället investera den tiden i lite kvalitetstid med mig själv. Och vilken succé sedan! Jag gjorde i ordning en termos med kaffe, tog min roman "Sushi för nybörjare" och satte mig vid ån i solen med dinglande ben! När jag kom tillbaka till skolan, pigg, fräsch och redo för en envariabellektion med vår suveräna lektionsledare Malin, såg mina klasskompisar ut som zombies. Och dom blev helt enkelt bländade av min nyvunna entusiasm och mitt soliga humör!

Sen blev dagen inte sämre av att deklarationspapprena avslöjade en skatteåterbärning på 4600kr, och att jag fick veta att jag klarade godkänt på ekologin! Att kvällen sedan var 'ledig' och att jag hann träna ett skivstångspass var trevligt värre. Och nu är första kostymen till spexet helt färdig!

Bingo!

En god bok, fantastiskt!


Min vän Ankan i ån (jag vet att det heter and!)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: