Iris Malina

Iris | In Greek mythology, Iris (/ˈɨrɨs/; Ἶρις) is the personification of the rainbow and messenger of the gods. She is also known as one of the goddesses of the sea and the sky [...] She travels with the speed of wind from one end of the world to the other, and into the depths of the sea and the underworld. Malina | The slavic word for raspberry

Dagarna som gick!

Kategori: Vardag

(Följ min blogg med bloglovin! Jättesmart sätt att hålla koll på favoritbloggarna!)

Onsdag

Jag styr stegen mot Ångan för att träffa spexskådisarna, notera deras kroppsmått, leka och busa! Ganska intressant att jämföra längden på armar och ben! Jag tänkte stanna en liten stund, men vips så hade det gått fem timmar! Spexinternat utanför Norrtälje till helgen, kommer bli spexigt värre!

Torsdag
Gör en datalabb om ekosystemekologi på förmiddagen. Tyvär alldeles för mycket variabler, parametrar, algebra, grafer och uträkningar för att jag skulle kunna dra någon slutsats om själva ekologin...
    Vid middagstid, precis när jag står och gör paj med färsk svamp, purjolök och potatis, ringer Ida och frågar om jag vill följa med och gratta en liten Anna som fyllde 21. Och eftersom hon bor tvärs över gårdsplanen så var det inte så mycket att diskutera - såklart vill jag fira och äta tårta!! Tårtan var väldigt söt, på alla sätt och vis! Hemma igen kl. 23 - dags att börja läsa och sammanfatta fyra sidor djurfysiologi, neurobiologi...

Annas fina tårta skulle föreställa en cupcake i tårtformat

Fredag
Kilar förbi på Idas korridorfest redan halv åtta och minglar med stora delar av forskå och annat löst folk! Jag hade tänkt mig en ganska lugn (läs tråkig) fredagkväll, men som på ett bananskal hittade jag några trevliga bekantingar som jag följde med till Värmlands. Dansade sedan natten lång med Anna, forskåiter och en av "mina" skådespelare, Kalle!

Lördag
W-dagen (w som i miljö- och vattenteknik)!! Gratis frukost och lunch, föredrag av typiska W-anställande företag och mingel med äldre studenter! Gasque på kvällen sedan med stor smarrig buffé, roliga spex och massor med dans. Jag hinner bugga (eller nåt) med Erik och starta fyra snökrig på innergården (mer eller mindre uppskattat). Vårt boyband Boys'r'Back gör ett bejublat nytt uppträdande och jag skriker mig hes! En riktig kalaskväll, alla kategorier!
Glada w-damer!

   
Boys'r'Back!

Söndag
Lotta och jag hade pratat om att bränna biocheckar tillsammans, sagt och gjort, Australia (Betyg: ♣ ♣ ♣) blev det på söndagkvällen! Bitvis väldigt mäktigt och spännande, men tyvär alldeles för klyschigt och osammanhängande allt för ofta. Benjamin Buttons nästa gång! Jolina har bränt ut en skiva till mig med sina favoriter, bla Queen´s Don't stop me now. Vilken kanonlåt!!



Och så får jag veta att jag inte blev utvald till fusknolla denna gång. Tråkigt, för jag ville det verkligen. Men som Emelie sa, jag kommer ha nog att göra i vår med kvällskurs och spexuppdraget - och jag ska vara här i fyra år till!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: