Iris Malina

Iris | In Greek mythology, Iris (/ˈɨrɨs/; Ἶρις) is the personification of the rainbow and messenger of the gods. She is also known as one of the goddesses of the sea and the sky [...] She travels with the speed of wind from one end of the world to the other, and into the depths of the sea and the underworld. Malina | The slavic word for raspberry

"Det är hit man kommer när man kommer hem!"

Kategori: Vardag

Denna vecka har jag mestadels hållit hus ute på SLU på Ultuna. Kårhuset där är riktigt mysigt (och kaffet är riktigt billigt), men i tisdags blev det ännu trevligare när W1A invaderade lokalerna. Vår vana trogen turas vi parvis om att baka och servera fika till resten av klassen varje tisdag. Denna tisdag kom Tobbe och Lisa (kanske nån mer) med skålar, vispar, en liter vispgrädde, ett kilo mandelmassa, florsocker och hembakta semmelbullar!! Jag bidrog med gräddvispning (jag har blivit riktigt vass på att vispa för hand!). Vi har en fantastisk stämning och sammanhållning i klassen, och då har vi bara hängt ihop i ett halvår!

I tisdags var jag och handlade på ica Maxi. Emelie, som har bil, brukar ungefär en gång i veckan meddela att bilen går mot affären, så då är det bara att hänga på! Jag är vid det här laget "stammis" i ica-gänget och har lagt beslag på framsätet! Det måste se nog så roligt ut när vi kommer farandes mellan hyllorna, fem tjejer med varsin kundvagn av minsta sorten framför sig! Tänk att det kan vara så roligt att handla mat! Ekologist är snart ett måste, och så ica-kortet förstås!

Jag gillar det här stället, och jag gillar det lilla livet jag har här!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: