Iris Malina

Iris | In Greek mythology, Iris (/ˈɨrɨs/; Ἶρις) is the personification of the rainbow and messenger of the gods. She is also known as one of the goddesses of the sea and the sky [...] She travels with the speed of wind from one end of the world to the other, and into the depths of the sea and the underworld. Malina | The slavic word for raspberry

Grus i ögonen

Kategori: Vardag

Nej, inte av trötthet, men av rugby på grusplan. Jag kan däremot inte förstå hur det hamnat där, i alla ögonvrår, i ögonbrynen och i håret - jag trillade ju inte ens en gång!?

Nåväl, nu går jag äntligen för 100% igen efter en tvåveckorsperiod av omväxlande förkylningssymptom. Jag har inte varit så sjuk att jag behövt stanna hemma mer än två dagar, men har å andra sidan varit för trött för att motionera eller göra något annat vettigt.

I skrivande stund är jag nyduschad och klädd i myskläder och stickar på andra strumpan medan en sats rågsiktsfrallor jäser i köket, gott ska det bli!

Så vill jag tacka för alla vykort som trillat ned i brevinkastet. Från mormor (och morfar), Margit och Anna. Jag tycker det är jättekul att läsa, och en riktigt trevlig omväxling till bunten med branchtidningar (Ny Teknik, Kollega, Ingenjören, Campus, Ergo, Karriär & Framtid, Forskning & Framsteg osv.. Detta är dock bra toaläsning) som annars flockas i tidningshögar på golvet!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: