Iris Malina

Iris | In Greek mythology, Iris (/ˈɨrɨs/; Ἶρις) is the personification of the rainbow and messenger of the gods. She is also known as one of the goddesses of the sea and the sky [...] She travels with the speed of wind from one end of the world to the other, and into the depths of the sea and the underworld. Malina | The slavic word for raspberry

Lägesrapport så här 136 dagar innan vasaloppet

Kategori: Vasaloppet 2010

Jag har kommit en bra bit på väg i vasaloppsträningen, mycket tack vara rugbyträningarna som fungerar som ett kortsiktigt mål. Blir jag för trött är jag helt enkelt inget att ha på planen! Så löpträning med intervaller upp på åsen varvas med landskidåkning (dvs. inlines + mina nya fina vasaloppsstavar), skivstångspass, rugbyträning och boxpass på studenthälsan. En blandad kompott som jag tror gör susen för formen!

Jag orkar springa minst en timme utan avbrott, jag orkar försvarligt många armhävningar på tårna och i alla fall 90 sekunder i plankan! Med tanke på att jag aldrig tidigare orkat med något av ovanstående så är det riktigt bra! Nu längtar jag mest efter snön så att jag får köpa nya skidor och svettas i skidspåret!

Men alldeles just nu ska jag kila iväg och köpa ett gäng AAA-batterier till min räknare som varnar för låg energinivå. Det vore katastrof om den lade av mitt på tentan imorrn!!


Snaaaaart är det helg, den enda helgen på denna termin som jag är riktigt ledig! För är man mellan två läsperioder så kan man inte plugga med gott samvete!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: