Iris Malina

Iris | In Greek mythology, Iris (/ˈɨrɨs/; Ἶρις) is the personification of the rainbow and messenger of the gods. She is also known as one of the goddesses of the sea and the sky [...] She travels with the speed of wind from one end of the world to the other, and into the depths of the sea and the underworld. Malina | The slavic word for raspberry

Nytt rekord i middagssovning!

Kategori: Vardag

Igår slöt jag ögonen på soffan vid lunchtid, och vaknade halv sex! Nytt rekord sannerligen! Men jag fick en lättare förkylning på tåget i onsdags och jag tror att denna extra sömn var det som behövdes för att vädra ur den!

Pigg som jag kände mig efter jag vaknat, så tog jag en skidtur i stadsskogen på mina nya fina (väl fungerande) skidbindningar! En hare satt i spåret (och nej, jag tänker inte klaga på tasspår i spåret!) och iakttog mig, jag iakttog tillbaka och vi hade en fin stillsam minut tillsammans!

UNT rapporterar snödjup i Uppland på mellan 50 och 80 cm, och temperaturen var nere och vände vid 25 grader i måndags. "- Bistert" kommenterade Erik P med rimfrost i skägget när jag cyklade ikapp honom på väg till skolan.

Och så kan jag berätta att jag har fått ett nytt uppdrag från universitetet, som studentinformatör. 16-18 mars ska jag på en liten Ångermanländsk turne till Sollefteå, Kramfors och Ö-vik! Just de dagarna råkar jag vara alldeles ledig efter tentorna, och lite klirr i kassan är sannerligen inte fel!


Börjar få lite abstinensångest i förskott - OS är snart slut!

Kommentarer

  • Anonym säger:

    kanske du hinner komma och hälsa på i Härnösand också på din turné/Anna

    2010-02-25 | 08:37:15

Kommentera inlägget här: