Iris Malina

Iris | In Greek mythology, Iris (/ˈɨrɨs/; Ἶρις) is the personification of the rainbow and messenger of the gods. She is also known as one of the goddesses of the sea and the sky [...] She travels with the speed of wind from one end of the world to the other, and into the depths of the sea and the underworld. Malina | The slavic word for raspberry

Stolt medlem i Södermanland - Nerikes nationskör!

Kategori: Vardag

Så var man tillbaka i storstan. Det känns bra, även om jag saknar hund, kaffe på sängen, snön och allt det där!

Idag har jag varit på mina första föreläsningar för i år, linjär algebra II med Volodomyr Mazorchuk och beräkningsvetenskap II med Michael Thuné som vi även hade i förra bervetkursen. Det känns på något vis bra att kurserna återföljs av ett "II", som om vi faktiskt kommer framåt!

På vårt fem timmar långa hål mellan dessa föreläsningar styrde jag och Lotten mot Hågadalen för ett skidpass. Jag fick inviga vallan (violett -1 till -9 grader) och vallaklossen och, sedan prova på konststycket att cykla med pjäxor och skidpaket! Vi hittade en skogsväg med ett prima "gubbspår" som vi följde i 7 km. Inga kurvor och inga backar dvs. stakträning!

Imorgon ska jag spela rugby igen - utomhus på konstgräs!

På kvällen fick jag efter nio månaders väntetid äntligen gå på min första körrepetition med Snerikekören! KUL! Kommer bli en grym vår!Andra glädjande besked är att strumporna jag stickade numera är klara:Att jag numera anser mig behärska mönsterstickning (nästa projekt blir mönsterstickad mössa):Att min avocado som jag sådde någon gång i oktober (grodde i december) nu har blivit stor och stark:Och att jag faktiskt klarade alla tre tentorna som jag skrev innan jul! Jag vet inte riktigt hur detta gick till, men det känns fantastiskt!

Kommentarer

 • Lotta säger:

  Grattis! Och ursnygga tjockisar!

  2010-01-19 | 21:46:14
  Bloggadress: http://gretaturbo.blogg.se/
 • Pappa säger:

  Saknar du inte dina föräldrar....?

  2010-01-20 | 09:15:15

Kommentera inlägget här: