Iris Malina

Iris | In Greek mythology, Iris (/ˈɨrɨs/; Ἶρις) is the personification of the rainbow and messenger of the gods. She is also known as one of the goddesses of the sea and the sky [...] She travels with the speed of wind from one end of the world to the other, and into the depths of the sea and the underworld. Malina | The slavic word for raspberry

Blue Mountains, Del 2

Kategori: New Zealand

Igår sov jag så gott i tältet att jag till och med tog sovmorgon! Sedan hängde jag på holländska Judith och polska Anka på en ännu längre walk. Vi tog tåget två stationer bort och följde sedan frodiga Darwin Track ett par kilometer innan vi började klättra på stålstekar nedför klipporna. Tyvärr (eller kanske tack och lov) var sikten obefintlig, och jag fick ingen riktig känsla för hur högt upp vi var. Sedan började det vi regna, och blöta som vi var tänkte vi att det var lika bra att bada också, nedanför Wentworth Falls, ett vattenfall!

Sedan traskade vi tre timmar i oavbrutet spöregn. Jag tror aldrig att jag någonsin tidigare varit på genomblöt. Inte en enda fläck av vare sig underkläder, byxor, tröjor eller regnjacka var det minsta torr! Men vi höll modet uppe och hade en riktigt härlig och äventyrlig dag!

Imorse vaknade jag kvart i sex av att mitt tält regnade på insidan. Så jag proppade ned alla saker i plastpåsar och gick sedan in i huset. Jag överväger starkt att betala för en säng inomhus inatt!


Vilda papegojor!

 

Dimman skapade en väldigt intressant atmosfär!

 

Det var så brant nedför att vi fick kliva på stegar!

 

Simtur!

 

Dränkt! Notera den lilla fläcken vid tummen som fortfarande var torr vid fotoögonblicket!

 

Mäktigansch!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: