Iris Malina

Iris | In Greek mythology, Iris (/ˈɨrɨs/; Ἶρις) is the personification of the rainbow and messenger of the gods. She is also known as one of the goddesses of the sea and the sky [...] She travels with the speed of wind from one end of the world to the other, and into the depths of the sea and the underworld. Malina | The slavic word for raspberry

SM-silver

Kategori: Rugby

I lördags avgjordes den avslutande SM-finalen på hemmaplan. Vädret visade inte sin bästa sida och redan strax efter avspark var hemmalagets ljusblå tröjor helt bruna av geggan på planen. Två viktiga spelare låg hemma i feber, en fick i ett tidigt skede av matchen uppsöka akuten på grund av en axel som hoppat ur led och utgångsläget var 32-8 till Göteborg efter den första matchen. Tufft läge alltså, men efter 40 riktigt tuffa minuter med mycket bollinnehav gick spelarna av planen med 5-0 till hemmalaget!
Bilder från finalen, Uppsala i tröjorna som en gång var ljusblå

Sedan blev det svårare, Götegorgs duktiga landslagsspelare nr 14 studsade sig igenom försvaret på kanten som en flipperkula och matchen slutade 10-29. Silver igen alltså, liksom 2005 och 2007.

På kvällen firades säsongen, seriesegern och guldförlusten på BJ (Restaurang och nattklubb Birger Jarl, allmänt känd som "köttmarknaden") med middag och mingel. Alla höll varsitt tal, så även jag. Jag meddelade att jag börjat spela rugby sedan jag sett en lapp (den enda som ej blivit rekryterad), att jag fått tjocka lår sedan jag började, att Guy Dinwoodie är den bästa rugbytränare jag någonsin haft (och den enda, men det sa jag inte) och att med med oss rookies i laget så har vi det som krävs för GULD 2010!

Titta vilken söt rödhårig tjej som tittar fram i bakgrunden!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: